Яка користь від штучного інтелекту для сучасної людини?

 


Будучи людиною прогресивною та такою, що цікавиться новими технологіями, не могла обійти тему штучного інтелекту. І сьогодні тема буде присвячена штучному інтелектові та нейромережі (виду штучного інтелекту). Особливо цікаво те, яку роль штучний інтелект відіграє в нашому житті та які зміни вносить в нього?

 З його появою  багато що змінюється. Й кажуть, що штучний інтелект чи нейромережі замінять людей на багатьох робочих місцях. Та повноцінно замінити людину штучний інтелект не може. Так як людина сприймає цей світ і як створює шедевріальні речі, штучний інтелект не може. Хоча все ж таки він дивує і здатен приносити користь. 

Створення відео

Незвичайними для мене стала технології, коли можна замінювати обличчя. Так, можна створити відео, де мене, наприклад, обіймає відома особистість. Також відомі особистості можуть грати обличчями, кумедно кривлятися, сміятися, співати пісні. 

Але також можна створити низку неправдивих відео, які не будуть доказами, де в них є потреба. І знов завдяки штучному інтелекту можна визначити оригінал та підробку відео. 

Фото створені штучним інтелектом

Фото, які створені завдяки штучному інтелекту, доволі реалістичні, цікаві, яскраві та можуть використовуватися в соціальних мережах та взагалі в мережі інтернет.

 Генеровані фото нейромережею, бувають фантастичними, креативними. Й не треба купувати дорогі фото, порушувати авторські права. 

Потрібно знати про певні програми, які відповідають цілям та потребам, і які допоможуть створити справжні шедеври. Наприклад це застосунок Photo Lab.


 Це наче інтеграція художнього творчості та комп'ютерних можливостей. Успішна чи ні така інтеграція? Треба судити по результам.

Робота с текстом і штучний інтелект 

Штучний інтелект здатен написати тексти, пісні та вірші. Ще може цілу промову написати за вас. Все ж коректувати згенерований текст потрібно. 

 Щодо перекладу тексту, то штучний інтелект також здатен перекладати тексти. Й взагалі здатен допомогти у вивченні різних мов. Думаю проблем в розумінні людей, які розмовляють іншою мовою, не буде, коли з'явились та продовжують прогресувати такі технології. 

Також програми, які пов'язані зі штучним інтелектом, здатні знайти і працювати як модератори, коректуючи чи видаляючи злобні коментарі користувачів сайту, які їх залишають. Таким чином зберігають приємну атмосферу на проєкті. 

Застосування в медичній сфері 

Завдяки штучному інтелекту можна обробляти медичні дані та встановлювати точні діагнози пацієнтам. Так, лікування буде ефективним, бо не буде помилок у встановленні діагнозу.

Застосування в сфері автотранспорту 

Це допоможе керувати машиною без водія з прокладеним маршрутом і зі слідуванням усіх правил дорожнього руху, що мінімізує аварії на дорогах. 

І хоч кажуть, що штучний інтелект забере у людей їх робочі місця, та все ж їм треба керувати. Будуть створюватися нові робочі місця та спеціальності. То ж потрібно буде навчатися новому та пристосуватися до нових реалій.

 Головне - використовувати штучний інтелект на добро, а не для того, щоб порушувати приватність, етику, мораль та закони. 

У штучного інтелекту, звісно, є свої недоліки та потенціал такий технологій чималий. Й вже зараз можна використати їх собі на користь.

Одним з цікавих застосунків являється АI Сhat. Запрошую долучитися до нових технологій. Я спілкувалася в чаті за допомогою AI Chat, і він допомагав мені вирішувати різноманітні проблеми, від незначних питань до створення планів і промов. Спробувати тут 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом