Як обрати справу всього життя?

 Місія кожного з нас - знайти справу життя, розкривши свої вміння і таланти, працюючи з задоволенням, а не тільки заради грошей. 
Гроші буде складно заробити, якщо працювати без ентузіазму та старання. Навряд захочеться вкладати  енергію в те, чим не хочеш займатися. А багато людей не знають чим займатися та довго шукають себе... Знаю, бо багато хто звертається, щоб допомогла визначитися з професією. 
Обов'язково є професія та сфера діяльності, в якій ви можете стати успішними і добре заробляли, навіть якщо вам 40+.
 Як правило, професія і сама работа не приносить радості та відсутнє бажання продовжувати розвиватися або зацікавила нова професія. Тоді може варто саме зараз щось змінювати в своєму житті? Необхідно лише зробити крок вперед. Я могу в цьому допомогти.

Те, що ви завітали до мого блогу та  читаєте цю статтю - можливо не випадково, і життя дає вам шанс на позитивні зміни в професійній діяльності. 
Пропоную відповісти на питання (формат - інтерв'ю), які точно  виявить ваш потенціал і виявить в якій сфері діяльності краще реалізувати свої таланти і вміння.
 Розроблені  питання психологами, завдяки яким вже з професією визначились більше ніж сотня людей.  
Висока точність у визначенні свого професійного потенціалу; спеціалізації; посади!
Визначає ваш успішний рід діяльності (їх може бути  багато) сертифікований менеджер з персоналу та досвідом роботи більш ніж 15 років з людьми в сфері персоналу.
 Необхідно ваше бажання і не більше 1-2 годин часу. Після аналізу ваших відповідей, ви отримаєте не тільки знання, де ви можете проявити свої вміння, а ключ до свого успіху.

Проводиться визначення профорієнтація тільки для дорослих - від 18 років, виключно віддалено, з використанням е-mail та інших форм зв'зку, що найбільш вам зручні.

Алгоритм роботи:

Крок 1: Ви відправляєте повідомлення  на e-mail: lsavcuk880@gmail.com. В темі листа вказуєте "Профорієнтація".
Крок 2: Ви отримаєте угоду по співпрацю.
Крок  3:  Заповнюєте невелику анкету.
Крок 4: Спілкуєтесь зі спеціалістом з профорієнтації, вибраним способом, відповідаючи на питання.
Крок 5: На протязі 3 - 7 днів отримуєте звіт у вигляді презентації, де будуть вказані усі сфери діяльності та позиції, які вам підходять для успішної кар'єри.
Вартість - 2500 грн.
Знижка в 15 % для учасників  групи "Гармонія".   
Кожної неділі беру тільки дві людини на визначення профорієнтації! 
Поспішіть записатися та домовитись! 


☝️Пишіть на e-mail: lsavcuk880@gmail.com або скористайтесь формою зв'язку у блозі, натиснувши три рисочки у верхньому лівому кутку та заповніть форму.✨
 






Комментарии

Oleg1 написал(а)…
Теперь нет сомнений в каком направлении двигаться. Спасибо за информацию.
Marina написал(а)…
Тест пройден. Спасибо. Раньше сомневалась: заниматься выбранной сферой или оставаться на нелюбимой. Теперь сомнений нет.
Тania написал(а)…
Получила список профессий и сфер деятельности. Выбор велик, но я уже точно знаю чем займусь. Уверена это принесёт мне успех.
Артур написал(а)…
Придётся теперь получать второе высшее образование.
Никогда не поздно, люди, менять свою жизнь! Я решил поменять кардинально. Ничего, что мне 39 лет.
Helena написал(а)…
Думала, что вообще нет ни талантов, ни способность. Но тест-опрос показал, что есть. Очень мне помог понять чем заниматься по жизни. Спасибо специалисту за общение.
Lukas написал(а)…
В сети Интернет много тестов всяких. Но результаты порой странные. А информацию что получил, могу использовать во благо. Тем более, что больше похоже на правду.

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом