Чому варто прочитати книгу Роберта Чалдіні "Психологія впливу"?

 


Читання книжок - дуже корисна звичка. Мене особисто захоплювали й продовжують захоплювати книги з психології. Та й так склалося, що друга моя спеціальність тісно пов'язана з психологією.

Найголовніше, що мій невтомний мозок хоче знати секрети підсвідомості та інформацію, що допоможе не потрапити в тенета нечесних людей.

В книзі Роберта Чалдіні "Психологія впливу" розповідається про техніки, методи, "гачки", які допомагають торговцям в продажах, підприємцям, тим, хто має владу, так й пересічним людям, які знаходяться у стосунках, мати вплив та досягати бажаного. Деякі техніки наразі використовуються у сфері торгівлі та маркетингу. 

 Для читачів буде корисна ця інформація, щоб не стати ошуканими жертвами й взагалі позбутися цього синдрому. Адже в життя приходять люди з різними намірами. Й щоб досягнути своїх нечесних цілей, користуються негарними методами впливу. Врешті можуть досягати успіху. Не допустіть цього!

 Навіть розумні люди, з досвідом життя, іноді потрапляють у капкани. Ними маніпулюють та непомітно примушують, не застосовуючи фізичного насилля, вступити в непотрібні ділові відносини; зробити непотрібні покупки; виконувати прохання, які обертаються неприємностями. Ще "потрібно" робити додаткові непотрібні справи.

Але можна не погодитись щось виконувати й нейтралізувати вплив хитрих людей, якщо все ж довелось взаємодіяти з ними.


 Я була в захваті читаючи цю книгу та згадувала, як потрапляла на деякі гачки нехороших людей. Думаю й ви, дорогі друзі, впізнаєте себе в схожих ситуаціях, які приведені в книзі. Але надалі не будете жертвами тих, хто прагне вас ошукати, користуючись вашою добротою; намагається викликати почуття, що ви щось винні; спонукає діяти певним чином.

Дуже цікаво було дізнатися, як діє на нас реклама та чому "примушує" витрачати кошти.

Книга пізнавальна для тих, хто любить аналізувати та давати оцінку ситуаціям. Включає в себе багато порад, досліджень та пропозицій. Тому рекомендую до прочитання.

Книгу можна знайти українською мовою, що доповнена та перевидана. Написана легко, доступно для розуміння.

Приємного читання!





Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом