Чоловіча жадібність: що робити жінкам?

 

Проблема чоловічої жадібності

Наразі дуже багато розмов ведеться на тему чоловічої жадібності у відносинах. 

 Жадібність - це погана звичка або проявлення в характері, яка призводить до несправедливості та багатьох страждань. Я вважаю, що жінкам, які зіштовхуються з чоловічою жадібністю, слід бути достатньо сильними, щоб діяти правильно.

Дуже важливо виховувати усвідомлення у суспільстві про шкідливість жадібності. Цьому мають вчити в навчальних закладах і популяризувати те, як правильно проявляти любов та вміння віддавати. Хіба це складно, якщо любиш? Натомість чоловіки чекають абсолютної щедрості від жінки. 

Хоча ми жінки можемо дати багато енергії, часу, любові, які перетворяться на успіх для чоловіка. Але й себе не варто втрачати...

Дуже багато висловлювань щодо чоловічої жадібності; щодо того, якою вона буває. Навіть раціональною, де чоловік віддаючи, має розуміти, що він отримає натомість. 

Варто усвідомити проблему, особливо чоловікам і бути більш щедрими на добрі слова та прекрасні вчинки. Важливо для чоловіків, бо чим далі, тим більше спостерігається тенденція, що саме жінка більше повинна віддавати, а чоловік - нічого. Така позиція чоловіків явно хибна, хоч і не варто давати оцінку. Все ж хочеться чоловіків застерегти від таких помилок. Оскільки залишаться одинокими. Дай Боже щасливими. Тільки чоловіча самотність гірша жіночої...

Можна, звісно, економити на жінках і самим багато очікувати від жінки. Питають деякі чоловіки: "А що ти мені можеш дати"?

Дивно було читати таке питання від незнайомця. Але нехай... Бо вважається, що жінка може дати лише одне. І це - пристрасть. Є й такі жінки. Як і ті, які віддадуть усю себе та все що тільки зможуть. Матеріальні цінності в тому числі. Хоча цього робити не треба - на підсвідомому рівні така жіноча щедрість ображає усіх представників сильної статі. 

 Багато особисто я можу дати, окрім часу та енергії. Найперше - я б хотіла зрозуміти мову любові коханої людини, щоб говорити на ній. Це створить гармонію у стосунках. Й взагалі нічого не шкода для коханої людини. 

А якщо шкода навіть дрібниці, то зрозуміло відношення. Не тільки чоловіка до жінки, а й як жінка відноситься до себе... 

Відношення жінки до самої себе

Жінка, як квітка. Поганого садівника одразу видно. Варто лише поглянути на жінку. Якщо жінка доглянута, то це означає все добре у стосунках. Якщо втомлена, не доглянута, то можна зробити відповідні висновки... А для краси потрібні час та гроші. 

Так, звісно, зараз жінки можуть добре заробляти. Тільки нічого не вкладати та мати доглянуту дівчину чи дружину від якої гарно пахне, яка вдягає стильні речі - це несправедливо. 

Все ж головне - як дівчина й жінка до себе відносяться. Гарно відноситься сама до себе - буде все що забажає. Треба лише любити та цінувати себе. Нехай думають що егоїстка. Але любов до себе потрібна!

Не завжди справа у тому, що у чоловіка немає грошей й тому він жадібний. Часто чоловіки сподіваються, що до них мають сильні почуття і на цьому можуть грати. Навіть розслабитись можуть. Нічого не витрачати на "кохану" чи дуже мало. 

Що ж, любити треба, але себе жінкам (чоловіки вміють себе любити!) - найперше, цінуючи при цьому себе. Й тоді не буде поруч жадібного чоловіка. Нехай нікого не буде! Та за того, якому усе шкода, точно не треба триматися.

 З особистого досвіду знаю, що я як змінила до себе ставлення, то все змінилось на краще. Гіршого ставлення терпіти не стану навіть по любові. 


 Любимо себе, дівчата! Й знаємо чого варті. А якщо чоловіки жадібні, то самі до себе проявляємо щедрість та любов. А такі чоловіки нехай шукають вітра в полі. Бо одні готові життя віддати, інші - усе взяти та зачинити за собою двері, залишивши жінку ні з чим. Добре, що у мене немає такого досвіду, де чоловік наче вампір та жадібний.

Нехай навіть не входять у життя такі чоловіки! Таких любити не треба дівчатам та жінкам. Хоча добрих й щедрих дуже мало. Та вони є!

 Й жадібними чоловіки мають бути в одному - нікому не віддавати свою кохану. Міцно тримати любов'ю та щедрістю своєї душі. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом