Коли настає час розлучитися і піти різними шляхами: 5 ознак?

 


Буває настає той час, коли треба відмовитись від відносин з близькими чи рідними людьми, щоб далі рухатись по життю вільно та спокійно. Й це не просто примха, а необхідність відпустити людину зі свого життя. Існують ознаки того, що треба це зробити. Хоча зробити непросто. Але це на краще.

Ознаки, коли треба розірвати стосунки 

Основних ознак п'ять:

1. Немає довіри. Її було надано, але не тій людині. Він чи вона недостойний довіри, бо поранив (ла) душу зрадою, залишивши по собі неприємний досвід.

Якщо людина втратила довіру, то далі не побудувати з нею нормальних стосунків. Їх вже нема.

Зрада не тільки фізичною може бути. Навіть підтримати ворога і його дії чи слова - це також зрада.

Ще поведінка людини така, де видно, що вже в думках зрадила, а в реальному житті - справа часу. Заглядання на чужих жінок та чоловіків, приділення уваги та листування в соціальних мережах, які не говорять про ділові й партнерські відносини, можна прирахувати до зради.

2. Відсутність почуттів. Варто відпустити тих, хто хоче піти, бо немає у них такого почуття, як кохання та приводів залишитися поруч. Й не примусиш любити, якщо цього почуття немає або є великі сумніви щодо їх наявності.

Той хто любить щиро, не дасть ніяких приводів сумніватися, а буде не тільки словами, а справами це доводити.

Життєві ситуації так чи інакше перевіряють і показують справжність почуттів. Якщо зрозуміли, що нема їх, то треба відпускати й прощатися з людиною. Точно за неї не триматися.

3. Щоб не втратити себе. У коханої людини може виникнути бажання, щоб ви були не собою, а кимось іншим чи іншою. Не варто ламати себе та переставати бути собою заради будь-кого. Краще відмовитись від стосунків, ніж бути тим чи тою, ким зовсім не являєшся.

 4. Погана сумісність людей. Якщо є в відносинах тільки пристрасть, але немає інших потрібних і гарних сумісностей та важко розумітися в різних питаннях: побуту, стосовно матеріального, духовного, моральних цінностей. І якщо різне бачення щодо виховання дітей, різні інтелектуальні рівні, то довго на одній пристрасті й фізичній привабливості, стосунків не побудувати. Можна, звісно, та це нещасливі відносини. В них не буде гармонії. Як правило, вони короткотривалі. Якщо довготривалі, то треба велике терпіння одного з партнерів в стосунках.

5. Коли людина одне говорить, а по-іншому діє. Немає в ній надійності та й немає сенсу бути в дружніх чи любовних стосунках з такою людиною. Наприклад, людина пообіцяла зробити, а не робить обіцяного. Й так відбувається не один раз чи два.


Звісно, бувають форс-мажорні ситуації, коли обіцяна справа чи дія може відкластися. Але якщо так завжди відбувається, то триматися міцно за таку людину і йти разом по життю немає сенсу. Це, скоріше, нерозумно, навіть небезпечно. Бо пусті обіцянки часто залишаються пустими й залишають по собі порожнечу. Така поведінка межує з нечесністю. Надалі втрачається повага до людини, яка не вміє тримати слова. А з тим, кого не поважаєш, складно будувати будь-які відносини. Та й часто люди, які багато говорять, а нічого не роблять, агресивні, роблять скандали на пустому місті та маніпулюють, щоб знайти причину не робити обіцяного. Як довго терпіти таку їх поведінку? Звісно залежить від людини, яка знаходиться у стосунках. Але краще швидко виявити таку людину й попрощатися з нею. Чим раніше, тим краще.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом