Закон бумерангу: принцип дії

 

Кожна дія має наслідки

Сьогодні хотіла підняти таку тему як закон бумерангу і про його вплив на наше життя. Бо я дуже здивована тим, що люди чинять лихо й не задумуються про наслідки цих дій. Може просто не знають Вселенських законів. Серед них важливе місце займає закон бумерангу. 

 Закон бумерангу - це принцип, за яким кожна дія або вчинок, котрий ми здійснюємо, повертається до нас у вигляді наслідків. Якщо простіше, то, все, що ми віддаємо, повертається до нас у подібному вигляді, а наша діяльність та поведінка впливають на наше оточення, і це має вплив на наше власне життя. Але це дає можливість керувати своєю долею, бо ми обираємо як чинити.

Карма

Один з аспектів вселенського закону бумерангу - це закон карми. Згідно з вченням про карму, наші дії та наміри життєво важливі. Якщо ми робимо добрі дії та маємо позитивні наміри, то така енергія повертається до нас у вигляді позитивного впливу на наше життя. Натомість, якщо ми поширюємо негативні дії та маємо погані наміри, то ця енергія також повертається до нас у вигляді негативних наслідків. Це може спонукати нас до більш уважного та високоморального, етичного поводження у своєму житті, а також до розвитку свідомості.

Варто зазначити, що відношення до вселенського закону бумерангу може бути різною в залежності від філософських, релігійних або духовних поглядів людини. Для деяких це може бути віровченням, для інших - способом розуміння причинно-наслідкових зв'язків у світі. Є люди, які не вірять в бумеранг і продовжують коїти лихо. Не вірять, що врешті будуть покараними і притягнутими до відповідальності.

 Однак варто бути відповідальними за свої дії! Бо кожен крок, що ми робимо, впливає на нас і на те, що ми, в кінцевому підсумку, отримаємо: добру чи погану енергію. 

Шлях до змін

На своєму шляху ми зустрічаємо людей, що поводяться з нами так само, як ми з ними. Як і сказав Елберт Хаббард: 

Найбільша радість в житті полягає у впевненості, що ти щось чудове зробив для цього світу.

Цей закон можна продемонструвати на конкретних прикладах. Я впевнена, що кожен з вас, дорогі друзі та гості мого блогу, пам'ятає ситуацію, коли хороша поведінка привела до відкриття нових можливостей. Ви, напевно, отримували помітні результати, коли підтримували та допомагали оточуючим без особливої винагороди. Це підтверджує твердження Ганді: 

Будьте зміною, яку хочете бачити у світі.

Але іноді бувають моменти, коли ми зустрічаємося з негативними наслідками. У таких ситуаціях нам необхідно пригадувати, що все, що ми віддаємо, повертається до нас. Як казав Мартін Лютер Кінг-молодший: 

Темряву не можуть вигнати темрявою, лише світло може зробити це. Ненависть не можна подолати ненавистю, тільки любов може це зробити.

 Тому нам потрібно зосередитися на поширенні добра, толерантності та усвідомлення наслідків наших дій.

Що стосується моїх особистих почуттів щодо закону бумерангу, я повірила у цю ідею після багатьох життєвих досвідів. Вихована в середовищі, де доброта та взаємодопомога були цінністю, я відчувала, як оточуючі надавали мені свою підтримку. Згодом я зрозуміла, що вся логіка закону бумерангу глибoкo закодована у нас і може відшукатися в найдрібніших діях та вчинках.

То ж будемо свідомими та відповідальними людьми. Нехай закон бумерангу нагадує нам, що ми зможемо побудувати кращий світ. 

Я закликаю всіх стати агентами змін та робимо світ кращим!

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом