Які плюси та мінуси використання фільтрів та ефектів у фото та відео?

 

Так багато дискусій на тему використання фільтрів та ефектів для створення відео і фото. Та хто може сперечатися з тим, що використання фільтрів та ефектів у фото та відео може бути корисним? Але, звісно, використання їх також мають свої плюси й мінуси. Нарешті я дослідила цю тему. Й готова ділитися своїми здобутками.

Плюси у використанні фільтрів та ефектів

Плюси використання фільтрів та ефектів включають можливість покращення візуального зображення. Наприклад, фільтри можуть покращити колірну гамму та освітлення фото або відео, що робить їх більш привабливими для глядачів. Крім того, ефекти можуть додати цікавих деталей до контенту, що робить його незабутнім для аудиторії. Навіть славетний фотограф Ансель Адамс сказав: 

Фотографія - це мистецтво, спроможне переказати більше, ніж може сказати тільки вислів.

Таким чином, використання фільтрів та ефектів може покращити враження від фото та відео й самого тексту. 

Мінуси у використанні фільтрів та ефектів

Однак, існують й певні мінуси при використанні фільтрів та ефектів. Наприклад, їх надмірне використання може змінити реальний вигляд об'єктів на фото або відео. Крім того, залишається питання автентичності та відповідальності. 

Звісно, використання фільтрів та ефектів повинно бути обдуманим і відповідальним. Але все ж таки, фільтри та ефекти потрібні.

Свобода у творчості

 Якщо використовуємо у створенні портрету, то це не означає, що не впевнені у своїй справжній зовнішності. Але чому б не покращити її, якщо є така можливість? Живемо в ХХІ сторіччі, і не використовувати нові технології покращення картинки - дивно. 

Я використовую й далі буду використовувати, що б не писали мені критики, мої любі тролі.

 Це розкриває мене як творчу особистість. Я не роблю це для того, щоб когось звабити і обдурити. Та, звісно, краща версія зовнішності мене - саме віртуальна. Й краще інформацію доносити, використовуючи привабливий візуал. 

Люди все ж більше візуально все сприймають й це не змінно. Це правило, що використовується у мережі. 

Але чомусь знаходяться критики й їм не подобається чиїсь роботи. Створіть свої! Вивчіть особливості ведення соціальних мереж. Та ні. Певно немає для цього часу та натхнення. Є час тільки критикувати та займатися кібербулінгом, бодішеймінгом, щоб понизити самооцінку людини і підвищити свою таким чином. Але не вдасться!

 Смішно це, коли людина, яку гнівно критикують та ображають, впевнена у собі та "прокачена". Вона вміє відрізняти конструктивну критику від деструктивної. 

Особисто я вважаю, що фільтри та ефекти - потужний інструмент для творчості. Й вони зробили з нас творців й митців. 

Не буває занадто багато чи мало ефектів й фільтрів. Це вирішує митець, який створює візуальну картинку. Він може дозволити собі все що хоче, бо є свобода навіть в творчості.

 Звісно, знаходиться критик, який це оцінює. Нормально, навіть чудово, якщо є критики. Значить роботи чогось вартують. 

Добре, що більше хороших відгуків. Й це мотивує бути далі митцем й ще краще розбиратися у тому, щоб створювати кращі фото й відео. 

Й якщо важлива автентичність, максимальна природність, то варто на це зважати. Зрештою, відповідати вимогам концепції проєкту, над яким людина працює. 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом