Відгук про книгу Джона Кехо "Підсвідомість може все"

 


 В одній з соціальних мереж мені порекомендували прочитати книгу Джона Кехо "Підсвідомість може все". Ця книга є популярною серед прихильників саморозвитку та психології, тому я вирішила її прочитати. 

 Книга актуальна й досі. Вона  присвячена вивченню та розумінню потужного впливу підсвідомості на наше життя, наші дії та наш успіх. Автор вчить, як зробити свідомість своїм партнером.

Джон Кехо досліджує роль підсвідомості в нашому житті та його головний тезис полягає в тому, що наша підсвідомість має великий вплив на те, як ми сприймаємо світ та досягаємо своїх цілей.

 Книга розглядає такі теми, як здатність підсвідомості впливати на наше мислення та вчинки, розвиток позитивного мислення та віру в себе та методи роботи з підсвідомістю для досягнення особистих цілей. І пропонує читачеві глибоке занурення в психологію та потенційні можливості підсвідомості. А людей, які мають неправильне налаштування, низьку самооцінку, вчить думати інакше про себе і думати набагато ширше собі на благо.

 Книга здатна розкрити потужну силу нашої підсвідомості і її вплив на наше життя, якщо використати на практиці безцінні поради. Ви обов'язково, як і я, прийдете до того, що підсвідомість має неймовірну здатність впливати на наші дії, думки та результати. Без усілякої там магії і містики, ви точно все зможете.

 Автор книги це зміг відкрити, досліджував це 15 років та поділився інформацією з усім світом.

Найкраща фраза з цієї книги:

Немає більших багатств на землі, ніж дружба та взаємини між людьми. Будьте добрим другом для всіх, кого ви зустрічаєте. Будьте там, де ви потрібні іншим. Приймайте людей. Любіть людей. Любіть незалежно від того, чи вони відповідають вам взаємністю. Не чекайте, поки хтось інший зробить перший крок. Будьте відкритими для всіх. Що ви можете втратити, окрім своєї самотності?

Я вірю в слова Джона Кехо, коли він говорить: 

Якщо ви вірите у себе, то ви здатні на все. 

Позитивне мислення може змінити наше підсвідоме відношення до себе та світу, і сприяти досягненню великих успіхів.

 Автор висвітлює закон привабливості. Він стверджує, що наше підсвідоме мислення має великий вплив на те, що ми притягуємо в своє життя. Це може бути втіленням у реальність наших мрій, бажань та цілей. Наприклад, коли я вірю у себе та свої здібності, я притягую вдачу та успіх.

Дуже цікава тема про сни і як їх запам'ятовувати, тлумачити. Про енергію і, зокрема, квантову енергію, про візуалізацію, афірмації, медитації варто дізнатися, якщо раніше про них не мали уявлення. 

 Все розписано до дрібниць, тільки б використати інформацію у житті і собі на користь. А я вже використовую давно такого роду рекомендації. Лише впевнилася, що цим варто було займатися й інформація веде до успіху. 

Книга Джона Кехо навчила мене, що ми маємо здатність впливати на свої думки і переконання, та керувати ними. А розвиваючи свою підсвідомість, ми відкриваємо для себе безмежні можливості досягнення успіху та щастя. Головному книга навчила, що проблем нема, а є можливості. 

Дякую за увагу, і сподіваюсь, що мої слова надихнуть вас вивчити свою підсвідомість та використовувати її потужний потенціал для досягнення своїх цілей. 

Рекомендую книгу для читання. Це справжній бестселер. Є українською мовою та аудиокнига, яку легко знайти на просторах інтернету. 



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Харизма: божественное качество и умение очаровывать

Как изменить жизнь в лучшую сторону?

Інтерв'ю з Савчук Ларисою Степанівною - вчителем - логопедом